Jag har fått körkort

Dagens inlägg ska handla om det här med att ta körkort i Kalmar. Nu är det sommar och det är säkert många som ångrar att de inte tagit körkort. Men det är aldrig försent, se på mig! Jag satt en dag förra sommaren och klagade till en vän hur handikappad jag kände mig utan körkort då min vän skrattade och sa att jag skulle sluta tycka synd om mig själv och i stället göra något åt saken. Problemet med mig är att jag inte har världens bästa självförtroende så jag undrade verkligen om jag skulle klara av att ta körkort, men det gick, och kan jag så kan ni! Jag fick mitt körkort efter att jag varit inskriven på Gustafssons Trafikskola i några månader och det var ändå rätt så snabbt jobbat för jag var ju mer än dubbelt så gammal som de andra som gick på denna trafikskola, och då brukar ju allt ta lite längre tid. Det finns inga hopplösa fall men jag ska ärligt säga att jag såg framför mig att det här med att vara ett hopplöst fall skulle stämma in på mig men inget kunde vara mer fel! Tack vare att lärarna på denna trafikskola är så kompetenta och har en pedagogisk förmåga så skulle jag säga att om det är någon av er som är sugen på att ta körkort i Kalmar med omnejd så skulle ni ju helt klart se till att ta körkort genom denna trafikskola. Förra året åkte jag och en vän i hennes bil på några dagsturer men i år så åker vi i min bil. Jag är verkligen fri nu att göra som jag vill och kan ta bilen och fräsa i väg vart jag vill och när jag vill! Livet med körkort är underbart så sant som det är sagt!