Extra allt uppe på altanen

Den här sommaren har jag tillbringat hemma och om någon av er tycker att det låter tråkigt att bara vara hemma så kan jag avslöja att det är det inte! I alla fall inte när man har fått en altan som jag fick i april när en snickare i Sävsjö var här och byggde den. Det här är en extra stor altan och det har funnits extra allt uppe på altanen. Nu är det oktober och det mesta är undanställt men jag har kvar ett par stolar eftersom det fortfarande går att sitta på altanen och dricka kaffe mitt på dan om det är bra väder. Men i somras hade jag både en gasolgrill, brassestolar och flera urnor och krukor med gröna växter, det var rean rama oasen ute på altanen och flera kvällar grillades det och jag bjöd in grannar och vänner, givetvis höll vi corona-avstånd och allt var frid och fröjd och ingen blev sjuk, mer är lite dåliga dagen efter, ha, ha. Jag är glad över att det finns en snickare i Sävsjö som är så duktig på att bygga altaner och renovera fasader, men givetvis kan Göte Johansson göra så mycket mer än att fasadrenovera och snickra altaner, och är det någon av er som funderar på att göra något därhemma och som därför skulle behöva anlita en snickare i Sävsjö, ja då tycker jag att ni ska höra med Göte Johansson om hur han kan hjälpa er. Han ser det som sin plikt att hjälpa alla på bästa sätt så alla som behöver få tag i en rekorderlig snickare i Sävsjö kommer inte att bli annat än nöjda ifall de vänder sig till Göte Johansson.