Taket lagades av Struss

Nu är det oktober och det är ett år sedan som en tall blåste omkull och rasade över taket som blev skadat. Kom att tänka på detta nu när det har gått ett år, och med tacksamhet tänker jag på ett företag som hjälpte mig att laga taket och lägga på nya tegelpannor. Jag ska skriva ett inlägg om företaget Struss och berätta för er som behöver en takläggare i Strängnäs att ni då kan höra av er till Struss som kan hjälpa er med era tak. 

Det var nämligen så här att när taket blev skadat så visste jag först inte till vem jag skulle vända mig, men det gjorde inte så mycket för när jag anmälde skadan till försäkringsbolaget så sa de till mig att jag skulle ta kontakt med Struss, vilket jag gjorde, och redan den dagen på eftermiddagen kom en av deras takläggare i Strängnäs hem till mig och inspekterade skadan och kunde sedan säga till mig, och till försäkringsbolaget, vad som behövde göras, och sedan var det inget annat att göra än att de fick laga skadan. Givetvis ingick inte glaserade tegelpannor, för det är en lyxigare variant av tegel som inte är standard, men jag har alltid tyckt att sådant tegel är det snyggaste tegel som finns så det betalade jag ur egen ficka. Ja hörni, det är en del som kan gå galet när det stormar och blåser och jag hoppas att ni har sett över ifall ni har träd i era trädgårdar som riskerar att rasa, ta bort dem då för annars kanske ni råkar ut för missöden som jag. Behöver ni en takläggare i Strängnäs med omnejd så tveka inte att höra av er till Struss, för det är ett riktigt bra företag som kan det mesta som har med tak att göra.