Har ni testat massage?

Hejsan mina vänner och välkommen till dagens inlägg. Jag hoppas att du är redo för en massage! Jag tror inte att massage är rätt ord, men du förstår vad jag menar. Hur som helst, låt oss börja med ditt favoritcitat genom tiderna.

#~*~**~*~# ~*~**~*~# ~*~**~~(^^)~~ #

Jag var på massage i förra veckan och det var någonting jag länge funderat på om jag inte borde testa eftersom jag har så ont i nacken, eller hade ska jag väl säga för nu så har värken försvunnit och det känns ju bara så bra så att jag måste bara få skriva och berätta om detta med en förhoppning att alla mina läsare i Gävle med omnejd ska få reda på att det finns så bra möjligheter till att få hjälp om man har ont i kroppen. Det finns så många man kan gå till i hela Gävle att du bör välja någon som är väl kvalificerad. Du kan hitta dem genom att fråga dina vänner, säkert har någon något företag att rekommendera eller så kan ni klicka på länken här ovanför och då få tips på detta företag som jag var hos. Jag arbetar inom vården och då är det en del tunga lyft så inte är det underligt om man får ont efter flera års slit i yrket. Vad jobbar ni med? Kanske är det många av er som har tunga arbeten och ibland känns det som om din kropp arbetar mot dig eftersom du blir så trött kan jag tro. Jag tillbringar mycket tid vid datorn, inte bara på jobbet där allting dokumenteras utan även hemma, och det påverkar min nacke, axlar och rygg också. Men massage kan hjälpa! Massageterapeuten som jag gick till var väldigt bra med sina starka händer.