Jag får alltid lika bra hjälp av detta åkeri i Mönsterås

Hejsan och välkommen till mig och till ett nytt inlägg på bloggen. Jag har länge haft dåligt samvete för att jag inte har skrivit något inlägg, men det har varit fasligt mycket att göra med mitt nystartade företag. Nu har jag fått rutin på det mesta och därmed fått en stund över som jag nu lägger på ett inlägg till er, alla mina kära följare. Jag ska idag berätta om ett företag som jag får hjälp av när det gäller transporter, jag får så bra hjälp av ett åkeri i Mönsterås som heter Thomas Nilsson Åkeri i Mönsterås. 

Jag är så tacksam till att det finns ett nätverk av andra företagare och där jag till och med har fått en personlig mentor som hjälper mig och kommer med många bra tips och råd. Han som hjälper mig är en gammal räv inom företagarvärlden och har massor av bra tips och idéer, och med hans hjälp får jag faktiskt ruljangs på verksamheten, och det var han som berättade om Thomas Nilsson Åkeri i Mönsterås och sa att det var viktigt att jag skaffade ett åkeri i Mönsterås som det går att lita på i alla väder. Han berättade att han själv får hjälp utav det här företaget och tyckte att det var till dem jag skulle vända mig, vilket jag har gjort, och nu kommer mina produkter fram till destinationen varje gång utan några problem, och det är så här att utan den enes bröd blir det den andres död. Jag kände att om det var något jag skulle ta upp i bloggen så var det just om det här företaget, så att ni som möjligtvis behöver ett åkeri i Mönsterås ska få veta att Thomas Nilsson Åkeri i Mönsterås är ett rekorderligt åkeri som jag kan lova er att ni blir nöjda med.