Årsta Bygg & Alltjänst AB

I slutet av sommaren var renoveringen äntligen färdig och jag gläder mig över den varje dag. Med en äldre villa så finns det förstås alltid något man skulle kunna sätta händerna i men det är lite av charmen tycker jag, aldrig att jag skulle vilja totalrenovera hela huset för då skulle det inte finnas något att se fram mot att göra. Lite i taget är mer min melodi och även om jag kan göra mycket själv så gör jag inte allt. Jag anlitade en byggfirma i Uppsala för köksrenoveringen, för just ett kök känns alldeles för avancerat för mig att klara av att renovera själv. Jag vände mig till Årsta Bygg & Alltjänst och med deras hjälp fick jag ett otroligt vackert och funktionellt kök, och jag är så glad över att jag har fått ett kök som passar mig och min familjs behov. 

Alla som behöver hjälp med bygg och dessutom bor här i Uppsala kan alltid vända sig till denna byggfirma i Uppsala. Jag visste sedan tidigare att det här är en firma som lägger mycket tid på varje kund som vänder sig till dem för jag har en kollega som köpte hus för ett tag sedan, och han har fått mycket hjälp av just denna byggfirma i Uppsala och har berättat en del på jobbet om hur nöjd han blivit med hjälpen. Det är mycket tack vara det som även jag bestämde mig för att ta kontakt med Årsta Bygg & Alltjänst när det var jag som behövde en byggfirma, för om min kollega blev så nöjd så fanns det ingen orsak och tro att inte jag skulle bli det också. Om ni planerar något byggprojekt, stort eller litet, kan ni alltid höra med Årsta Bygg & Alltjänst hur de skulle kunna hjälpa er.